Den 11. Juli 2013

431921_602070099810808_1393633262_nDen 11. Juli 2013

11 er et engletal, blødt og stærkt, det retter fokus på din vej og dine opgaver, om du lever det liv som du er her for og der er ekstra hjælp at hente, når bare du er åben for det og beder om det. Så husk kontakten til dine engle. Arbejder du med forskellige former for vejledning eller er du en slags vejviser for andre, så er der særligt fokus på dette.

I energien udadtil så har vi en ekstra sensitiv, forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og udtryk, så vær opmærksom på hvordan du får tingene sagt, da der er power på. Du kan også nemt mærke andre mennesker energier, eller stemninger omkring dig, så husk beskyttelse og at rense din energi.

I energien indadtil så har vi en hurtig energi, den ruller derud af og det kan dine følelser også gøre, så sørg for at det ruller mod glæde, hav fokus på dit flow, husk på hvad der skal til for at du har det godt og led energien bevidst i den retning, så du får et løft. Undgå stress, ret dit fokus på det gode og det optimale.

I den samlede energi så har vi også en følsom, men også meget intuitiv energi som får os til at søge dybere, søge mening og som åbner os for de spirituelle lag.

♥♥♥

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *