Jeg tilbyder

En fuld analyse af dine navne og energier med eller uden navneændring

Her får du at vide hvad dine nuværende navne giver dig af udfordringer og hvad der skal til for at skabe mere balance, flow og lethed og om det kan være en god ide at ændre på dem. Du vil få hjælp til at få det optimale ud af dine navne og du vil også få udarbejdet din egen personlige sjælsstjerne, så du får et indblik i hvordan din balance er i forhold til dit horoskop. Du vil også få at vide hvad din livslektie er, så du ved hvad dine arbejdsopgaver er i dette liv. Vi kommer omkring din livsvejs energi ( den vej du går i forhold til din omverden og andre mennesker livet igennem ), desuden din sjælskerne energi ( den energi der arbejder i dit indre livet igennem ).
Vi ser også på din feminine og maskuline energi.
Sammen gennemgår vi stjernen, jeg tolker den så du forstår hvad den indebærer.

Årsanalyser

Jeg laver årsanalyser, så du kan følge dine energier året rundt, så ved du hvornår de arbejder mest optimalt, hvornår tiden er moden til at tage nye skridt, om energierne er åbne eller lukkede og også hvornår du skal være mere opmærksom og tage ekstra vare på dig selv. Årsanalysen tolkes mundtligt.

Par og Relationsanalyser Analyser

Hvordan er samspillet mellem dig og din partner, dig og dit barn, dig og din veninde eller søster, hvilke udfordringer, gaver og energier er der i jeres samspil, hvordan ser energien ud på krop, sjæl og åndsplan og hvor skal I være ekstra opmærksomme.

Kursus

Har du lyst til at lære mere om de grundlæggende områder indenfor sjælens numerologi så laver jeg gerne et kursus specielt til dig og den flok du kan samle. Der kan vi gennemgå mange forskellige områder indenfor sjælens numerologi, alt fra de astrologiske påvirkninger til tallenes indflydelse og på hvilke måder. Der skal være mindst 7 personer for at jeg opretter et kursus.

Minianalyse af dine nuværende navne

Det kan være at du ønsker at vide lidt mere om din fødselsdag og om dine nuværende navne, om de har en god energi eller giver dig for meget modstand i livet. Hvad giver navnene enkeltvis og hvordan arbejder de sammen. Samtidig så får du mulighed for at høre noget om din livsvejsenergi ( den vej du går i forhold til din omverden og andre mennesker livet igennem ). Du vil også få noget at vide om din sjælskerneenerg ( den energi der arbejder i dit indre livet igennem. Smagsprøven laves på fremover mest på lydfil.

Udvidet minianalyse

Da jeg også anvender horoskopet i mine fulde analyser, så er der mulighed for at få tjekket om ens navne arbejder uhensigtsmæssigt sammen med ens horoskop, da man godt kan have et eller flere navne med en udmærket energi som bare ikke arbejder så godt sammen med ens planeter. Dette laves sammen med den almindelige smagsprøve.

Livslektieenergi

Hvad er din livsopgave, hvad er det for opgaver du skal udvikle dig igennem i dette liv, hvad er dit livsformål, hvorfor har du valgt dine forældre og hvilke særlige energier har de skullet påvirke dig med.

Rådgivning

Er du i krise eller står på anden vis i noget du ønsker hjælp og klarhed omkring så hjælper jeg dig ved at se på de energier du står i samtidig med at jeg mærker efter hvor du er ved at tale med dig om hvad der sker og give dig værktøjer til hvordan du løser det, det kan være at du mangler beskyttelse, har behov for at få renset din eller dine børns energi eller på anden vis trænger til afklaring. Indimellem guider jeg dig igennem det du står i eller også fortæller jeg dig hvad du skal gøre alt efter hvad der fungerer bedst.

Foredrag

Jeg tager ud og holder foredrag i hele landet så der er mulighed for at samle interesserede for at høre mere om Sjælens Numerologi, hvordan jeg arbejder og selvfølgelig et par smagsprøver undervejs.

Firmanavn/analyse

Jeg ser på hvilken dag det vil være optimalt at starte firma og hjælper dig med at finde gode optimale navne, navne som passer med firmaets horoskop og dine egne energier i samspil.

Øjebliksbilleder

Ønsker du at vide mere og den energi du står i lige nu, hvilke udfordringer er der i den, hvilke muligheder der er, hvad skal du være opmærksom på og hvad kan du gøre anderledes. Hvordan er energi perioden i denne tid.

Mærkedage

Vi kender alle sammen til at bestemte dage har vendt op og ned på vores liv, hvordan var energierne, hvad var i spil og hvorfor påvirkede de dig så kraftigt. Hvilke energier havde du med dig som aktiverede energien, og udfordrede eller gav til dig og dit liv på netop denne måde. Eller også så kan der være dage i fremtiden som vi ved vil påvirke vores liv i væsentlig grad og der kan det være godt at vide mere om hvilken energi der er i spil på denne dag i forhold til vores personlige energi.

Husnumre mm

Hvordan er energien i dit husnummer, dit gadenavn, din bydel, dit postnummer og by. Og hvad med landsdel og land. Her kan du få mere at vide om de energier der er i spil der. Og hvad betyder den i forhold til dit personlige tal eller dem du bor sammen med.

Dagens Energi

Hver dag både på min medlemsside skriver jeg om dagens energi og dagens tal, hvordan energien arbejder indadtil i vores indre og hvordan den arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker.

Kostvejledning

Jeg arbejder også med kostvejledning, da jeg via min uddannelse som ernæringsassistent har lært den grundlæggende ernæringsteori, men har samtidig livet igennem beskæftiget mig med mange kostformer og har selv også levet som vegetarisk i mange år. Jeg har også god erfaring med allergier.

Zoneterapi og Akupressur

Via min uddannelse som akupunktør og zoneterapeut, tager jeg også ud og laver behandlinger i hjemmet med min kuffertbriks. Dette er selvfølgelig i mit nærområde, det vil sige på djursland.