Den 14. November 2019 :-) en dagsenergi

Tju bang det går derud af her, håber at I har det godt allesammen, her kommer lige en dagsenergi 

Den 14. november 2019

14 er en aktiv og bevægelig energi der kan give rigtig mange bolde i luften, der skal ske noget og det med pauser, at koble fra skal vi selv sørge for. Der er stor fokus på kommunikation, at udtrykke sig via ord på mange forskellige måder.

I forhold til november måned så er der power på, energien er vital, dynamisk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Der er meget tempo på, så her skal du virkelig tage styring i energien og lede den mod glæden, mod det som løfter din energi og undgå det som skaber stress og kører dig i bund. Der kan være meget succes at hente i denne energi, når du går efter at være en sol og en god leder for andre, men også når du prioriterer det som du brænder for og udbreder det til andre. Husk at tage styringen i denne energi, vælge retning for ellers kan den nemt komme til at føles som lidt af en rutsjebane.

I forhold til Skorpionen så er du i et blødt engletal, der retter fokus på om du er i balance, når du giver af dig selv og det du kan til andre eller giver til en sag du vil brænder for. Giver du af dig selv der hvor det du kommer med bliver værdsat, der hvor der er motivation og åbenhed for forandring eller er det modsat. Hvis det modsatte er tilfældet, så er det bedst at holde energien hjemme så du undgår at miste den. Energien har en enorm indfølings og indlevelsesevne, den kan uden videre bevæge sig ind i andre mennesker eller et bestemt emne såsom at male et billede eller andet kreativt, men du skal huske på dig selv, så du ikke forsvinder eller overser dig selv, så det kun kommer til at handle om andre. Energien er så fin at vi næsten kan svæve i den så husk at bruge englene til at holde balancen.

Overordnet så er der aktivitet, gang i den og der kan være mange bolde i luften. Der er også stor fokus på kommunikation via ord.

Silicia Kirsten A. Poulsen