Den 7.3.2013

534503_499384776746008_1633588882_nDen 7. Marts 2013

7 er en åben, spirituel og intuitiv energi, den har en rigtig god kontakt opadtil og kan dermed også være med til at åbne for spirituelle evner og skabe stærke forbindelser opadtil, en forbindelse der kan gå begge veje så man både kan modtage og sende informationer. Syv er en energi der får en til at søge en dybere mening i livet, søge efter den røde tråd og årsagen til vi lever det liv vi gør. 7 trives bedst i kærlige omgivelser og mangler disse, så vil det prøve at skabe dem selv. Syv er en ren og klar energi, der møder verden med et åbent sind.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip, det kan være gamle handlemønstre der kommer op og vende, fordi at de er blevet for låste, det kan være drømme der skal tages op til overvejelse, om de stadig er relevante eller om nogle af dem skal slippes, fordi at andre ønsker og drømme trænger sig på. Når der gives slip på noget gammelt så skabes der selvfølgelig plads til noget nyt og det er godt at øve sig i at have tillid, at tro på at der er en mening med det som sker for en, have tillid til at der er en højere styring som vil en det bedste og mest optimale.

I energien indadtil så har vi en målrettet struktureret energi, den er god til detaljer, har et godt overblik, den arbejder godt med at forene indre visdom med ydre viden, og den er god til at vende de enkelte brikker, se på enkelthederne i livet for at få mere forståelse og erfaring. Energien kan lægge et beskyttende lag omkring en, man kan måske være lidt mere reserveret overfor mennesker man ikke kende, man skal lige se dem lidt an og mærke efter om man har lyst til at lukke dem ind i mere private sårbare områder. Er de først lukket ind, så har de til gengæld ens loyalitet et langt stykke hen ad vejen.

I den samlede energi så er der flow, energi og til tider også tempo på, energien kan være let og glad, men indimellem kan det måske også føles som om det går lige lovligt stærkt, så det er godt at have fokus på at skabe et jævnt flow for at undgå at energien kører mere op og ned. Der gives slip i det ydre, men i det indre er der også en målrettet, struktureret energi til at holde fokus, og holde styr på detaljerne.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *