17. Maj 2013

543135_262771993844855_408333100_nDen 17. Maj 2013

17 er en meget åben energi, den er grænseløs, uden bremser og fuld af muligheder. Det sværeste kan være at vælge i den, man er nødt til at vælge alt det fra som ikke er optimalt for at kunne vælge det optimale til. Ekstra sensitivitet kan også høre til denne energi så tag vare på dig selv, vær obs på grænser og sig til og fra.

I energien udadtil så har vi en stærk og vital solenergi, den er optimistisk, positiv, handlekraftig, dynamisk, men også perfektionistisk, den går efter det optimale. Der kan være lederevner i den, den trives godt med at lede andre og har det bedst med orden i sagerne.

I energien indadtil så har vi en åben sensitiv energi, den er grænseløs og bremseløs, fuld af muligheder men få begrænsninger, så man skal være obs på om man vælger det optimale for en selv. Ekstra sensitivitet gør også at man skal tage vare på sig selv, sige til og fra og gerne bede om ekstra beskyttelse ved behov.

I den samlede energi så har vi en powerenergi der tester os i vores evne til at stå selv, derfor kan vi have behov for at være i vores eget selskab og stole på at vi kan selv, også selvom vi gør tingene på en anden måde end andre. Der er både god power på, men også intens følsomhed.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *