Den 24. August 2013

66737_557048327646319_990541904_nDen 24. August 2013

24 er en givende og omsorgsfuld energi, den er altid klar hvis nogle har behov for hjælp og samtidig så rummer den stærke healingsevner i sig. Den er desuden stærk på sansernes område, sans for skønhed, farver, musik, dufte, nydelse, smag.

I energien udadtil så er der fokus på balance, energien har en god indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre mennesker, men er bedst når ekstremer undgås. Der rettes fokus på vores vej og ståsted.

I energien indadtil så har vi den samme energi, der er meget glæde og kærlighed i energien og en god indlevelsesevne i forhold til den man er som person. Balance er vigtigt, følelserne kan godt svinge ekstra, så en god ide at undgå ekstremer.

I den samlede energi er der fokus på nye veje, muligheder og kreativiteten kan være stærk, der er også fokus på forandring.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *