Den 29. August 2013

935314_604358099582008_308470638_nDen 29. August 2013

29 er på engang blid og følsom og handlekraftig og direkte af natur og derfor kræver den en god balance at rumme. Der er fokus på at lære at stå selv i energien, finde sin egen styrke, men også hjælp til at det sker.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip på gamle handlemønstre, forældede drømme eller områder i forhold til ens omverden hvor man ikke længere trives, give slip for at skabe plads til noget nyt.

I energien indadtil har vi den samme energi, gamle tanke og følelsesmønstre kan være oppe at vende, desuden de nære relationer, der hvor de er fastlåst, noget skal slippes og det er vigtigt at turde, at have tillid og stole på den overordnede styrende kraft.

I den samlede energi så har vi en aktivitetsenergi med fokus på kommunikation i forhold til giv slip processer, der samtidig kan give rigtig mange bolde i luften.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *