Den 1. Oktober 2013

554615_10151040192130491_1616464140_nDen 1. Oktober 2013

Så har vi en ny månedsenergi og dermed også et skift i den ydre energi for os alle. Det glæder jeg mig til at skrive mere om her den 1. Oktober ♥

1 er en stærk og vital, handlekraftig og dynamisk solenergi, den er positiv og optimistisk af natur, ukuelig og tror på det bedste, men samtidig perfektionistisk, elsker orden og går altid efter det optimale.

I energien udadtil så har vi en meget åben, grænseløs energi, den er uden barrierer og hæmninger, uden bremser og dermed også fuld af muligheder for den som kan administrere dem. Undgå at sprede energien for meget, sig fra overfor det som ikke er optimalt og tag vare på dig selv.

I energien indadtil så har vi en udfordrende og powerfuld marsenergi, den kan gøre os indadvendte, give os lyst til at være alene og gå i hi, men også netop vende indad for at arbejde med indre områder. Den er god til oprydning og til at komme i bund med opgaver der venter, men tester os også gerne på vores styrke.

I den samlede energi så er energien stadig meget åben, men også ekstra sensitiv og udfordrende for nogle, men samtidig fuld af power og kraft.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *