Den 20. Oktober 2013

931238_602690656415419_519614632_nDen 20. Oktober 2013

20 er en blid og blød balance energi, den har en god indfølings og indlevelsesevne, den er fuld af glæde, men også svingende af natur. Den trives bedst med at undgå ekstremer og er nogle gange bedre til at se andre end til at se sig selv.

I energien udadtil så har vi en powerfuld og stærk marsenergi, den er udfordrende af natur, tester os gerne på vores styrke og den er bedst til at arbejde med indre områder, komme til bunds med opgaver der venter, rydde op eller bare arbejde igennem i.

I energien indadtil så er der tempo på, energien løber hurtigt derud af og det går stærkt, det kan føles som om følelserne går op og ned som i en rutsjebane og det er vigtigt at fokusere på glæde, på at skabe flow og undgå det som skaber stress.

I den samlede energi så ruller energien generelt hurtigt, så vær opmærksom på dine følelser, hvor går glæden hen og hvor kan du bedst undgå stress i dit system.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *