Når Vædderen vågner

1098287_635526739798477_1678128728_n

Når Vædderen vågner

Jeg kan mærke at Vædderen i mig er ved at vågne. Den Vædder som jeg kan se i mit horoskop ud fra hvor min nordlige måneknude står og som jeg ved handler om hvor jeg skal hen i dette liv med min bagage, mine erfaringer og min evner.

Jeg kommer fra den sydlige måneknude i Vægtens tegn som handler meget om at være god til at se og forstå andres behov, bruge sin indfølings og indlevelsesevne til at gøre andre glade og hjælpe dem til at komme i bedre følelsesmæssig balance. Dette er de naturlige evner jeg har med mig.

Men nu er det på tide at tage disse evner med ind i Vædderens kraft og energi, at gå ind i min nordlige måneknude.
Vædderens evne til at handle på det som føles rigtigt, Vædderens evne til at sætte noget nyt i gang, være fuld af initiativ, Vædderens evne til at holde fast i sig selv, være stærk i sin integritet. Uden dermed at miste Vægtens blide og indfølende energi. Deri ligger den optimale balance for mig.
Vædderen er også god til at arbejde igennem, komme i bund med opgaver der venter, få ryddet op og i det hele taget tør den gå i front med sin styrke og stole på det som den står for. Og så er den samtidig åben og intuitiv, den møder verden og mennesker med et åbent sind og vil gøre hvad den kan for at sætte fokus på og skabe trivsel.

Hvad har du med dig ind i dette liv, hvor ligger dine naturlige evner. Og hvor skal du hen med dem hvor ligger din nordlige måneknude. Kontakt mig og hør nærmere, så aftaler vi tid og pris.

<3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *