Av min lænd

73076_449876061738388_788193259_n

Av min lænd, velkommen til Vægtens tegn
Fra den 23. September til 22, Oktober

Glemte jeg at fortælle at vi er gået i Vægtens tegn i dag, jeg mener jeg har nævnt det, men er sikker på at jeg glemt at fortælle at Vægten i kroppen har fokus på Kirtelsystem, Nyrer, Blære, Hofter og Lænd.

I dag og i går har jeg været i haven med fingrene dybt begravet i jord og ukrudt, jeg skal jo også ud indimellem at have lidt frisk luft og få rørt mig og jeg elsker at have med planter at gøre. Men ja det kan mærkes nu vi er gået i Vægtens tegn, musklerne reagerer og spænder. Så velkommen til Vægten 🙂

Indenfor ernæring mm, så er det vigtigt I Vægten at sørge for at drikke godt som hjælp til Nyrer og blære, men hvad de færreste ved er at Vægten også sætter fokus på fedtstoffer. Det vil sige at det bliver ekstra vigtigt at få nok af de gode fedtstoffer men lige så vigtigt at undgå de dårlige, da der er ekstra fokus på alle de områder i kroppen der bruger fedt, f.eks hormonerne, leddene, nerverne etc. Og det dårlige fedt kan lave mere ravage end det ellers plejer.

Vægtens tegn er Astrologisk et lufttegn det vil sige at der er fokus på tankernes område, numerologisk er det et følelsestegn, det vil sige at der også er fokus på følelser. Det vil sige at det vi tænker påvirker vores følelsesmæssige balance.

Ser man på Vægten i forhold til planterne og naturens verden så er Vægtens fokus på at skabe smukke blomster. I det hele taget er der meget fokus på Luft og lysforhold i Vægtens tegn.

Ud fra hvilken dag i en hvilken som helst måned I er født under så vil påvirkningen være forskellig.
Alle født under tallet 1, 10, 19 og 28 i alle måneder
Alle født under 2, 11, 20 og 29 i alle måneder
Alle født under 3, 12, 21 og 30 i alle måneder
Alle født under 4, 13, 22 og 31 i alle måneder
Alle født under 5, 14 og 23 i alle måneder
Alle født under 6, 15 og 24 i alle måneder
Alle født under 7, 16 og 25 i alle måneder
Alle født under 8, 17 og 26 i alle måneder og
Alle født under 9, 18 og 27.

Hver af disse fødselsdage er individuelt påvirket af Vægtens tegn og er du interesseret i at høre mere om hvad Vægten betyder for dig så skal du melde dig ind i min anden gruppe her på facebook. Den hedder Fordybelse i Sjælens Numerologi og medlemsskab koster 300 kr, så kontakt mig hvis du ønsker at meldes ind. Tak.

Håber du har fået noget inspiration til Vægtens periode her, men også at du har fået rigtig meget lyst til at vide mere.

Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *