Hvad du ønsker …

247786_425701160822545_1306848873_n

Hvad du ønsker kan du får, når du blot tør stole på…

Denne dag er meget speciel fordi at den både i forhold til dig selv og i forhold til din omverden åbner for alle muligheder ud fra tallenes stærke energier. Alle muligheder er jo rigtig meget og det  betyder også at energien skal ledes i en optimal retning, så du undgår at sprede dig og din energi i for mange retninger eller til veje der føles og er forkerte for dig.

På et dybere plan så er der dog endnu mere fokus på at lade din intuition tage styringen, have tillid til at dem deroppe kender den bedst mulige vej til vores ønsker og behov, hvilke muligheder der er de mest optimale for os. Så her handler det om at sende dine ønsker ud, men undgå at ville bestemme og styre hvordan de bliver opfyldt.

Der er en tendens til at vi selv vil bestemme alt for meget og til tider kan vi være rigtig gode til at besværliggøre det hele for os selv. Ønsker vi f.eks en ny bil, og har fokus på den vi har set henne ved bilforhandleren, så har vi allerede låst os selv fast på at det skal være den bestemte bil i stedet for at være åben for den bil som universet synes og ser som den bedste for os. Det samme gælder selvfølgelig så mange andre områder, en optimal kæreste, en ny optimal bolig, et optimalt helbred, det optimale arbejde etc. Husk at sætte optimalt foran alle ønsker.

Så ønsk og giv slip, ønsk det mest optimale men giv slip på måden du får det på, send det ud som du ønsker og find tilliden til at universet kender den bedste måde at lade det ske på. Universet er langt bedre end du selv til at se hvad der er det bedste for dig og dermed også hjælpe med at finde den allerbedste måde at få det til at ske på.

Universet elsker alt der handler om vækst og vil derfor ofte vælge en vej som indebærer en god og optimal vækst og udvikling for dig selv i forhold til det du ønsker. Universet ser også det som du har behov for, som du selv har overset og hvis du giver dine engle og guides frie hænder til at forme dit liv for dig, så tager de også dette i betragtning. Så giv slip og lad den guddommelige styring tage over, find tilliden til at alt løser sig på bedste vis, også selvom du har svært ved at se hvordan. Og lev så livet her og nu, tag en dag ad gangen og hav tillid til det som kommer.

<3 <3 <3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *