Dagens energi, den 24. Februar 2015

DSC00471

Den 24. Februar 2015 <3

I dag står den på lektier, jeg bøvler lidt med den tyske grammatik og så skal jeg også i gang med det periodiske system indenfor naturvidenskab. Ved siden af har jeg også en firmaanalyse som jeg skal videre med 🙂

24 er en givende og omsorgsfuld energi, den er moderlig, rummelig og favnende, den elsker at give opg hjælpe og gøre en forskel for andre. I det hele taget er der meget mere fokus på andre end på os selv i denne energi. Samtidig er sanserne meget aktive og stærke, det kan være sans for hygge, farver, skønhed, kunst, musik etc eller også at komme ud i naturen. Arbejder du med healing så lægger 24 lige noget ekstra kraft oveni, især når du er god til at være en modtager af energi oppefra og give det videre.

I den udadrettede energi så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, så det kan kræve noget arbejde af os, der skal måske renses ud. Det kan være arbejdsrelateret eller indenfor drømme og ønsker og vores vej i livet, hvad kan bruges og hvad skal slippes. Når det gamle slippes så skabes der jo samtidig plads til noget nyt. Så lyt til intuitionen, find tillid og overgiv dig til den røde tråd i dit liv, hav tillid til at alt er som det skal være og at det bedste vil ske.

I den indadrettede energi så har vi en blød og blid balanceenergi med en god indfølings og indlevelsesevne som kan bruges på omverdenen og andre mennesker. Når fokus er på at give glæde og kærlighed til andre, så er det vigtigt at have os selv med og også sørge for at vi er centrerede og hviler i os selv. Undgå ekstremer i denne energi, da den er svingende af natur og derfor ikke har behov for yderligere svingning til at skabe ubalance.

I den samlede energi så har vi en stærk og powerfuld mars energi, der skal arbejdes med at gives slip og selvom vores indfølingsevne er stærk, skal vi samtidig stå i vores eget lys. Der kan også være behov for at være og arbejde alene i denne energi, der er arbejde der skal gøres enten på ydre eller indre plan.

<3

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *