November 2016

Hjerte

November måned 2016

(Husk stadig at læse under det tidligere hjertebillede med Skorpionen som er aktiv noget tid endnu)

Vi er gået ind i November måned og dette betyder et skift i energien for os alle.
Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker.

November retter fokus på vores evner som vejviser og vejleder, giver ekstra hjælp og kraft til dem der går foran og er med til at bane vejen for dem som kommer efter. Der kan være ekstra hjælp at hente og ekstra kontakt opadtil, til vores engle hvis vi er åbne for dette. Vær den leder du er skabt til at være på dit felt og hjælp andre mennesker fremad ved at inspirere og rådgive.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, da det er månedsenergien for os alle. Så er du født den 23. April så læs under 23.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned, så arbejder energien meget i nuet, så vær tilstede, undgå at fokusere på langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv. Tag et skridt ad gangen og sats på gradvise fremskridt. Se denne tid som en periode hvor du bygger din energi op. Arbejd i dybden og fokuser på detaljer. Nyd nuets energi, hvert øjeblik, og sæt pris på de enkle ting, tag en dag ad gangen. Når du har dit fokus på opbygning bruges energien konstruktivt, den kan også bryde gammelt ned og give dig en følelse af at blive bremset. Det afhænger af hvor du er i livet og om du lytter til dig selv og tager vare på din krop. Saml din energi til det der venter forude <3

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ og iderig og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som dit liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud. Der er fokus på at gøre det du har lyst til, og energien er frihedselskende og selvstændig anlagt. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå, det vil hjælpe dig til de fremadrettede forandringer og til at undgå dem der føles som tilbageskridt og sørg også generelt for gode energier omkring dig <3

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, fuld af lyst og energi på at give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller områder hvor du skal vejlede, rådgive, fortælle eller bare sælge dig selv eller en vare. Energien er kreativ og iderig, og finder gerne nye måder at kommunikere i, den er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og den har god jegstyrke, det kan dog være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret og holde en pause, det sker ikke af sig selv. Du skal selve geare op og ned efter behov <3

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så kommer det til at handle om forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk som f.eks sanser. Det er vigtigt at arbejde på og have fokus på en optimal og positiv kommunikation, da det så er dette som vil forstærkes. Pas på dit temperament. Energien kan også gøre dig ekstra følsom i forhold til stemninger og energier i dine omgivelser, alle sanser forstærkes så der kan godt være behov for ekstra beskyttelse fra dine skytsengle. Det er også vigtigt indimellem at rense din energi, da du kan være lidt som en si og derfor nemt får andres energi ind i dit system. Se det som en gave, men husk at rense og beskytte ved behov. Dette kan gøres ved at forestille dig et bad af hvidt lys som trænger ind i alle celler <3

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at fokusere på at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, de samme mønstre, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at se med nye øjne på nogle af de relationer eller arbejdsområder du har i dit liv. Giv slip og lad det hele flyde også selvom det føles usikkert indimellem. Gør noget andet end du plejer, giv slip på nogle af dine pligter for en tid. Find tilliden til at når noget gammelt slippes, så skaber det samtidig plads for noget nyt og bedre. Og hav tillid til at der er en mening med dit liv, find den røde tråd og overgiv dig til det guddommelige i dig selv, stol på at alt er som det skal være. Lad din intuition være din guide og følg den, så bliver det væsentlig nemmere <3

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig meget, den bliver grænseløs og uden bremser, alt kan lade sig gøre, alle muligheder åbner sig og energien vil gerne sprede sig i alle retninger. Det er din opgave at undgå at sprede energien for meget eller i retninger du egentlig ikke ønsker, send den ud i den retning du ønsker at tiltrække fra med al din energi, dine tanker, følelser, ord og handlinger, tag styringen og tag kaptajnskasketten på. Tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sårbarhed, gøre dig ekstra sensitiv. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov. Og nyd så den åbne energi, at blokeringer og hæmninger opløses <3

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at stå fast, holde ud og bruge din styrke, stå i din egen kraft og lys. Den kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, at du vil arbejde igennem og så skal du være opmærksom på at hvis der opstår udfordringer i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din indre styrke til at opløse dem. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk. Se det som en arbejdsmåned <3

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, en solenergi iblandet noget marsenergi. Energien kan gøre dig mere direkte af natur, du er som du er og siger tingene ligeud, kalder en spade for en spade og så må andre jo acceptere det eller ej. Men nogle kan bedre håndtere det end andre. Lige ud af posen. Energien går efter det optimale i alt hvad den rører ved, kompromisser og halve løsninger undgås så vidt muligt. Der er behov for orden og styr på tingene og der er en vis perfektionisme inde over og gode lederevner. I denne energi har du styrke til at bevæge dig ud i lyset, blive set og være i centrum som den du er. Og du er stærk nok til at gå imod strømmen og følg dit eget, hvis det er det som du ønsker, også hvis det betyder du skal gøre arbejdet selv, hellere det end et kompromis <3

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så handler det om at finde balancen, finde dit ståsted og den vej du skal gå fremover. Balance i det ydre, kræver også balance i det indre. Det er bedst at undgå ekstremer, da energien er temmelig følsom og kan gøre at du svinger mere end ellers. Den har en stor indlevelses og indfølingsevne for andre, men der er også meget glæde og kærlighed i den. Den har primært fokus på andre, så den kan sagtens bruges til at gøre andre glade eller hjælpe ved at anvende dens gode indfølingsevne, men husk også din egen centrering for det kommer nemt til kun at handle om andre. Det kan godt kræve noget ekstra at tage beslutninger i denne energi, da vi kan være gode til at se en sag fra flere sider og derfor kan synes at de forskellige muligheder kan være lige gode. Så vigtigt at være centreret og have os selv med i stort og småt. Husk dig selv <3

Siliciah K. Poulsen

<3 <3 <3 111 <3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *