Uge 10 ´s energier :-)

Uge 10 <3

Så er vi nået til uge 10 og 10 er en temmelig hurtig energi, en uge hvor det kan føles som om det bare går derud af, energien kan føles lettere for mange, selvom ikke alle er gode til det tempo som er indbygget i den. Her er det vigtigt at følge glæden, forsøge at skabe flow og undgå alt det som skaber stress og kører energien i bund, gå efter det som løfter din energi. Husk også at komme ud i solen, lige så snart den kigger lidt frem, hvis altså den gør det 🙂

Ugens 7 dage

Mandag dag nr 65

65 så er vi stadig i de givende tredser energier, her er tilsat 5 som retter fokus på kommunikation og aktivitet og grundtallet i 65 er 11 som er et engletal som kan give god hjælp, hvis vi er åbne for det og bruger det.

Tirsdag nr 66 virkelig meget fokus på at give til andre, være rummelig og favndende, en hjerte energi der samtidig holder fokus på at være til stede, være her og nu og arbejde i dybden i detaljer.

Onsdag nr 67 her stadig givende energier, men 7 åbner og retter fokus på trivsel, udvikling og vækst og der er også åbenhed for forandring, for at gå nye veje, være kreativ og for at lave om på noget der er behov for.

Torsdag nr 68 en givende, rummelig, men også meget åben energi, hvilket kan tiltrække mange muligheder og her er det vigtigt at gå efter de mest optimale. Der er også god fokus på kommunikation og aktivitet.

Fredag nr 69 endnu en givende dag, dog kan det godt være at der også skal arbejdes noget, kræves noget, kommunikation forstærkes og kræver dermed ekstra styring, da en konstruktiv kommunikation er meget vigtigt.

Lørdag nr 70

Her går vi ind i halvfjerdserne og dermed skifter det overordnede fokus, 70 er intuitiv, prioriterer det gode og retter fokus på trivsel, vækst og udvikling, undgår helst negativitet.

Lørdag nr 70 er åben, intuitiv og følsom, fokus kan være på det spirituelle, men også på trivsel, udvikling og vækst, negativitet undgås så vidt muligt, da det kan føles for hårdt, medminde det kan vendes konstruktivt.

Søndag nr 71 energien åbner sig meget, grænser forsvinder og det intuitive forstærkes, der er er mere styrke her og der kan være gode muligheder, men det er vigtigt at gå efter det bedste i alting.

Siliciah K. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *