Den 26. Januar 2019 :-) en dagsenergi

Den 26. Januar 2019, en dagsenergi 

26 er en meget åben og grænseløs energi, uden stopklodser, bremser og grænser, fokus er på muligheder. Det er samtidig en energi der har sit fokus på andre mennesker. Så åben og grænseløs en energi øger samtidig sårbarhed og sensitivitet, så det kan være en energi hvor alt går lige ind i systemet. Og da vi gerne vil beskyttes ved behov, er det en god ide at have vores engle inde over til dette og til anden hjælp.

I forhold til Januar måned, den udadrettede energi så bedes vi om at tage et skridt ad gangen, være i nuet og fokusere på detaljer. Det er ikke en energi der kan forceres, alt skal have sin tid, det skaber det bedste fundament i længden.

I forhold til Vandmandens tegn så handler det om at lade sig guide af sin intuition, overgive sig til den og en indre styring, finde og følge den indre tillid og lytte til og handle på det som kommer indefra. Det er også en energi der handler om at det gamle skal slippes og renses ud for at skabe plads til noget nyt.

Overordnet er der godt flow på energien, når bare vi lytter til intuitionen og bliver i nuet og flytter os gradvist.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *