Stjernetyder :-)

Stjernetyder  TEMA 1

For et par dage siden kom ordet stjernetyder til mig i forbindelse med det som jeg laver, nemlig Sjælens Numerologi, jeg synes at det er et unikt ord der samtidig rummer uendelig meget og det gælder også for sjælens numerologi, mulighederne er uendelig mange.

Har du en stjernetyder i maven, elsker detaljer og har vildt meget lyst til selv at lære Sjælens Numerologi at kende, så starter jeg et grundforløb igen den 14. Juni hvor du vil begynde at lære at lave din egen sjælsstjerne, lære hvordan du sætter dine navne ind i den og udregner dem, sætte din fødselsdag og andre tal ind i din stjerne, som du så sidenhen kan bygge videre på i nye forløb, hvor du så også kan lære at koble astrologien og dit horoskop på i endnu et forløb  og der kommer gerne flere endnu.

Men i første omgang så handler det om at få tallene på plads og naturligvis lære noget om hvad de tal står for, hvilken energi du har i dine navne så du bedre kan forstå dig selv.Du vil også lære at tolke navne og kunne udregne dem på andre. Og ja hvad betyder egentlig fødselsdagen, hvorfor er det så vigtigt at vide hvad den energi vi er født under betyder? Det skal vi se på. Vi vil også automatisk komme ind omkring din livsopgave og udviklingsenergi for dette liv, nemlig den du er her for at lære at mestre. Og det er jo ligesom temmelig vigtigt at vide mere om. Vi skal selvfølgelig også se på hvordan du udregner din livsvejsenergi, det vil sige den energi hvor du vil kunne aflæse og se hvilken vej du går igennem livet i forhold til din omverden og andre mennesker 

Sjælstjernen er nemlig et unikt redskab til at forstå dig selv og dit liv bedre og rummer utrolige mange muligheder for at komme i dybden, så her er chancen for at snuse til det og se om det lige er dig. Og det er lige nu det sker, her lige om lidt så det er nu hvis du vil være med.

Tilmelding i kommentarer eller på messenger og du kan betale via mobile pay til 30355332 – DER ER ÅBEN FOR TILMELDING NU og jeg glæder mig så meget.

Forløbet koster 600 kr og vil foregå i en lukket gruppe på facebook og jeg vil være med hele vejen og lære dig hvordan. Varighed 14. dage.

Her er gruppen, vær dog obs på at du først bliver lukket ind når du har betalt

Silicia Kirsten. A. Poulsen

https://www.facebook.com/groups/2204705193126620/

https://www.facebook.com/groups/2204705193126620/files/
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *