Den 28. Oktober 2019 :-) en dagsenergi

Den 28. oktober 2019 

Som flere af jer sikkert kan mærke så har vi både en dag med meget aktive energier, mange aktiviteter, men også en dag hvor der skal arbejdes igennem, så værsgo, en dagsenergi 

28 er en temmelig åben og grænseløs solenergi, spreder sig nemt ud og har fokus på mange muligheder og så har den meget mere fokus på andre end på sig selv. Den kan have svært ved at sige fra, mærke grænser, men er samtidig perfektionistisk anlagt, går efter det bedste i alle situationer og er en stærk leder energi. Den går efter succes i alle livets forhold.

I forhold til oktober måned så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, lyst til og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller meninger der udtrykkes, i samspillet med andre. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Da der er en del tempo på, så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv. Der er god jegstyrke i energien, en god periode til at sætte ord på det du ønsker, den du er og det du står for.

I forhold til Skorpionens så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at arbejde og bruge din energi men også på at sprænge begrænsningerne i dit liv, gøre dig fri af det som holder dig fast. Den kræver at du tør stå alene, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, får ryddet op og du skal være opmærksom på at hvis der opstår udfordringer i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk, brug den hensigtsmæssigt, hold dig i gang.

Overordnet så er energien meget aktiv i dag med mange bolde i luften, så husk at holde en pause ind imellem, men regn også med en dag hvor der skal arbejdes igennem. Der er stor fokus på kommunikation via ord.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *