Den 1. og 2. april 2020 :-)

Den 2/4 – 2020 

Så nåede vi til den 2/ 4, vi gik ind i en ny månedsenergi i går, men både meget powerfulde, intense, afgrænsede energier udadtil og totalt åbne energier indadtil og jeg var i hvert fald temmelig rundtosset, men nu bruger jeg også ofte en dag til at justere ind hver gang der sker et større skift.
I dag har vi stærke marsenergier i spil og samtidig så er der tempo på energien, det går bare derud af, så en god dag til at arbejde igennem, hvis der samtidig ønskes godt glæde og flow. 2 er jo generelt en blød energi, med fokus på balance, men den underliggende energi er temmelig stærk og hurtig, så gå efter glæden, skab flow, men få også brugt din energi. Og så arbejder du også ret godt alene i denne energi.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *