Den 7, 8 og 9. Juni 2020 :-)

Den 7. 8. og 9. Juni 2020 🙂 del gerne

I går den 7. Juni havde vi særdeles åbne og intuitive energier i spil, energier som havde fokus på muligheder, men også kunne give en intens følelse af sårbarhed i systemet. Her var det vigtigt at sætte intuitionen først, give slip og have tillid.

I dag den 8. Juni skal vi på arbejde, så har du gøremål så kan du lige så godt trække i arbejdstøjet. Det kan også være på indre plan, f.eks har jeg i dag en plan der handler om at få ryddet op i nogle gamle overbevisninger som jeg er færdig med og den slags er det konstruktivt at bruge energien til for ellers kan den godt udfordre, hvis den bare håber sig op, også fordi at energien samtidig er temmelig åben.

I morgen den 9. Juni så har vi også en arbejdsenergi, men her handler det lige så meget om at bruge den til at skabe de mest optimale betingelser, gå efter det bedste i enhver situation og gerne handle på det. Energien er maskulin, lige ud af posen og de kan godt kræve en vis balance.

Kh Silicia 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.