Den 21. September 2020 :-)

Den 21. September 2020, sidste dag i Jomfruens tegn, i morgen eftermiddag går vi ind i Vægten 🙂

Mine dage har været med fokus på selvransagelse, nogle gange bliver det et slags trummerum for mig at skrive dag ud og dag ind, men jeres meldinger betyder rigtig meget. Jeg er omkring flere forskellige muligheder, det kan være at jeg laver en app med måneds og stjernetegnsenergier, nu ser vi hvad vej energien går.

Men i dag den 21, er en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, en dag der er god til struktur, at skabe system hvor der er behov og så beskytter den også, for den ser lige andre mennesker an før de mere sårbare sider vises og det er rigtig godt for mange. Hvem er det godt at lukke ind i hjertet.I forhold til månedsenergien så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt og ja det gamle skal slippes først så det kan godt få os ud på dybt vand og her er det så at intuitionen kommer ind, hør, lyt, mærk, se efter hvilke tegn, fornemmelser og beskeder der kommer til dig, og følg dem, også selvom du først senere ved hvorfor.

Jeg får f.eks ofte beskeder om natten, ofte er det en sang og i nat var det en gammel ABBA sang der hedder noget med super trouper i virkeligheden, men eftersom at jeg ikke kunne huske at det præcis var det den hed så blev det til super duper for mig, lidt sjovt og så noget med forandring, life are gonna change me, selvom det egentlig ikke findes i teksten så tak for det engle ❤

Tonight the super duper lights are gonna find me

Shining like the sun

Smiling, having fun

Feeling like a number one

I forhold til Jomfruens tegn så er energien ret åben og grænseløs og meget sensitiv, men der kommer engleenergi ind over fra Vægtens tegn og giver hjælp til at håndtere den meget åbne energi i Jomfruen.

Hav en dejlig dag.

Kh Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.