Fiskens tegn

Hjerte

Fiskens tegn 18/2 – 2013 til 20/3 – 2013

Nu går vi ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter.

Fiskens tegn er et åndsstegn indenfor sjælens numerologi, altså et spirituelt tegn og samtidig et vandtegn indenfor astrologiens verden og vandtegn hører til følelsernes område. Så man kan sige at tegnet overordnet handler om at få kontakt til sin intuition, til sine spirituelle sider via ens følelser, fornemmelser og drømme. Energien er blid, følsom og søgende, har behov for at der er mere mellem himmel og jord, en dybere mening. Og så er der bedst trivsel i kærlige omgivelser og energier.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder.

♥♥♥

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, er der særligt fokus på kommunikation og udtryk, som der lægges et ekstra tryk på. Forstærket kommunikation. Det kan være andre former for kommunikation end ord. Det er vigtigt at være opmærksom på at holde en god og givende dialog, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre følsom for stemninger og energier i ens omgivelser, så der kan være behov for ekstra beskyttelse, især psykisk ♥

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så er det tid til at fokusere på at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at gøre op med nogle af de relationer du har i dit liv. Find tilliden til at når noget slippes, skaber det samtidig plads for noget nyt. Og hav tillid til den overordnede styring og kraft, find den røde tråd og overgiv dig til dit liv og det guddommelige ♥

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så åbner energien sig endnu mere, den bliver grænseløs og bremseløs alt kan lade sig gøre, hvis man ellers kan finde ud af at tage sin kaptajns-kasket på og styre energien mod gode mål. Undgå at sprede energien for meget og tag ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sårbarhed. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel, når der er behov for det ♥

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet på den, udfordret til at stå alene og finde dine ben. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din styrke til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre ♥

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden så kommer der mere power på, energien vil rulle og der er meget vitalitet og handlekraft i den, meget dynamik og solkraft og også god jeg styrke.  Energien kan give optimisme og positivitet, men kan også betyde at du bliver mere direkte af natur, at du viser direkte hvem du er og hvad du står for og så må andre tage dig som du er eller ej. Der er en god portion perfektionisme i energien, du går efter det optimale, kompromis kommer meget nødigt på tale. Og så vil du kunne lide at der er orden i sagerne♥

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så går du ind i en balanceenergi som retter fokus på din vej og dit formål i dette liv. Den vil spørge dig om du er i balance og er hvor du vil være, om du har fundet dit ståsted der hvor du hører hjemme eller om noget skal korrigeres eller rettes ind. Energien kan gøre dig mere følsom og svingende og din indlevelses og indfølingsevne i forhold til andre vil forstærkes. Der er meget glæde og kærlighed i energien, så den vil spørge dig om du føler glæde og kærlighed i dig og dit liv  ♥

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, så sættes målrettes energien mere i detaljer, du vil se på hvor du kommer fra og hvor du vil hen, se på dine mål og skabe mere overblik. Du vil have fokus på at få orden og system i tingene. Energien lægger noget beskyttelse omkring dig, så mennesker du ikke kender måske vil have lidt sværere ved at komme ind til dig som privatperson, til gengæld er loyaliteten i top i forhold til de mennesker der har stor prioritet i dit liv. Du vil kunne lide at vende og dreje detaljer i denne energi ♥ Så prøver du at nå en masse så vil du mærke at du skal tage det roligt og tage et skridt ad gangen. Energien prioriterer at arbejde i nuet og hvis du prøver at komme væk derfra så vil du blive bremset, så undgå at fokusere på langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv. Arbejd dig gradvis fremad. Nyd nuets energi, vær til stede ♥

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så går du ind i en meget blød og fin, spirituel energi, et engletal. Det er samtidig et tal der kræver en god balance i dig, fordi at det er utrolig følsomt, svingende, indlevelsesevnen er meget stærk i det og der er et stort ønske i energien om at ville skabe forandring ved at gøre en forskel for andre. Der er det ekstra vigtigt at være obs hvor man giver af sig selv, sørge for at det er til områder eller mennesker hvor der er åbenhed for forandring, så man ikke spilder sin energi og dermed mister sig selv og dræner sig selv ♥

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på og der er særligt fokus på kommunikation i forhold til andre, f.eks jeg – du relationer. Energien har samtidig et godt overblik og sans for detaljer, derfor er den også særlig god, hvis man kommunikerer meget på skrift, da det kræver ekstra struktur. Den har også fokus på at udtrykke følelser og tanker eller intuitive impulser. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være flere bolde i luften.♥

♥♥♥ 111 ♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *