Navneændringer og den ny tid efter den 21.12.2012

Smuk stjerneNavneændringer før og efter den 21.12.2012

Den 21.12.2012 var kulminationen på et energiskifte der har været undervejs i længere tid og det har været med til at åbne for nye, stærke og højere energier som mange af os har mærket.

Det betyder et skred i forhold til navnene som hjælpemidler for nogle af os, idet at der nu er åbnet for at vi må få lov og kan rumme at få navne ind som giver os stærkere, mere afbalancerende, lettere, højere, spirituelle og hurtige energier. Det kan blandt andet være navne der indeholder stærke engleenergier.
Naturligvis har nogle af os været på forkant og har fået lov til at få de mest optimale navne fra start af, men nogle vil opleve eller have oplevet en følelse af at noget manglede, en følelse af at energien på nogle punkter stod stiller og hindrede os i at rykke os så langt fremad som vi ønskede. Dette skete bl.a for mig.

Flere af os vil have oplevet at tage navne som har skullet hele op efter gamle ubalancer eller sår og som har skullet følge  os i en periode, hvorefter at deres opgave var til ende og de dermed ikke længere kunne give os så meget mere, idet deres opgave var ovre.
De har gjort os klar til de navne der rummer de høje stærke energier, såsom navne med engletal, navne der giver power og navne der åbner for vores ressourcer, for de optimale muligheder. For dem som arbejder med udvikling på denne måde og som det føles rigtigt for.
Andre vælger andre redskaber som hjælp til at flytte sig, der findes mange veje.

Derfor vil nogle mennesker vende tilbage når de har haft ændret navn et år eller to, fordi de føler der skal kigges på det igen, måske en følelse af uro, stagnation eller at navnene ikke siger dem mere. Så ja der er mennesker som ændrer ad flere omgange. Nogle vil også have et tryghedsbehov i forhold til de navne de allerede har som gør at de ikke er klar til at ændre så meget på dem, men samtidig trænger til et kærligt skub fremad, hvilket de kan få af nogle gode mellemnavne eller mindre korrektioner af de navne de har. Det ultimative kan ofte være en kombination af ens gamle navne flettet sammen med noget nyt, som tilsammen giver det optimale resultat. Processen åbner for mange muligheder, men der skal samtidig tage hensyn til den enkelte, der hvor lige præcis den person er i sin udvikling, dette er vigtigt at respektere, så man undgår at forcere noget.

Jeg har selv været igennem flere healings-processer, hvor jeg skulle rydde op efter noget energimæssigt krævende, i en periode har jeg været oppe i seks navne fordi at jeg havde noget gammelt der skulle heles op i forhold til mine forældre og det har føltes rigtig godt i en periode, men så skete der det at det begyndte at føles forkert på mig, uden at jeg rigtigt vidste hvorfor. Jo mere jeg prøvede at ignorere følelsen, jo stærkere blev den og jo mere kunne jeg mærke at mine energier ikke fungerede optimalt og tilsidst fik jeg det direkte træls.

Jeg fik så hjælp til at komme ind og se på hvad der skete med mine energier og det som var bemærkelsesværdigt var at mine nederste tre energicentre var blevet opgraderet til den nye tids indstrømninger, det vil sige rod, hara og solar plexus området var fuldstændig transformeret og mit hjerte og halsområde så stadig manglede stadig at fuldendes helt til det nye.
Så det er så den proces der arbejder videre i mig nu, så det er spændende, livet er en gave må man sige.

Arbejdet i forhold til mine forældre var færdigt og jeg var klar til at få de navne ind som gav mig en høj og stærk energi. Navnene kom og det var tydeligt at jeg skulle have et navn på hjertet med engleenergi som hjælp til mit hjerte, det havde jeg følt længe og at min kommunikation skulle åbnes mere, desuden trængte jeg til mere gennemslagskraft, for at komme helt ud over kanten, folde vingerne helt ud. Og jeg trængte til at se ud over mine egne begrænsninger.

Navnene skulle desuden stadig arbejde optimalt sammen med mit horoskop og planeterne deri, så balancen også der fungerede som den skulle. Desuden skulle de nye navne indeholde elementer af de navne jeg havde i forvejen som var vigtige for mig i det daglige og som skulle integreres i de nye navne. De navne der blev født til mig var og er:

Siliciamaia Coral Kirsten Poulsen

Det er mit officielle energinavn, selvom jeg stadig selvfølgelig kaldes Silicia i daglig tale.

Jeg føler at det har været vigtigt for mig at dele dette med jer, også for at forklare at selvom mange vælger at ændre navn en gang og trives rigtig godt med det, så vil der være nogle som har brug for at vende tilbage og få set på det igen, simpelthen fordi at de har flyttet sig så meget energimæssigt, at de har behov for at skifte ham. Derfor er begge dele en mulighed når man anvender navne som hjælp til frigørelse af ens muligheder.

Jeg vil også gøre opmærksom på at jeg som den der går i front med Sjælens Numerologi har haft behov for flere navneændringer som læringsprocesser, end der er behov for ved andre, simpelthen for at få de nødvendige erkendelser og erfaringer i forhold til systemet og den måde energierne arbejder på, som skulle give mig den forståelse jeg havde brug for, i forhold til mit redskab. Det er så min vej og det har jeg accepteret og taget til mig.

Og læringen fortsætter selvfølgelig, jeg er glad for at arbejde i et system der hele tiden udvikler sig og optimeres, at det udvider sig og vokser og jeg er taknemmelig over at få lov til at være en del af det. Tak til alle jer der følger det jeg laver, alt er muligt og alt er i vækst ♥♥♥

Kærlig hilsen Silicia

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *