Den 11.3.2013

602794_541483909202761_1424445665_nDen 11. Marts 2013

11 er et engletal der indeholder stærke og specielle energier, den giver ekstra kontakt opadtil, ekstra god kontakt og ekstra hjælp fra ens engle og samtidig så er det et vejviser og vejledertal, der handler om at gå foran og åbne for nye områder, nye veje, nye muligheder, så de kan blive tilgængelige for andre. Energien er på en gang blød, men med en stærk og underliggende speciel energi.

I energien udadtil så har vi den samme energi, det vil sige at den er doblet op, så derfor er der særligt fokus på de opgaver som vi har i forhold til vores omverden og andre mennesker, på hvordan vi kan åbne for vores evner som vejvisere og vejledere, så vi kan hjælpe verden og vores medmennesker med at bevæge sig ind på nye fantastiske områder. Husk også at bede om hjælp til de opgaver der vedrører dette fordi at kontakten til ens engle kan være ekstra åben og stærk.

I energien indadtil så er der fokus på at give slip, det kan være gamle tanke og følelsesmønstre der trænger sig på for at blive opløst, måske er der behov for et nyt syn på forholdet til nogle af ens nære relationer eller også så skal de gamle drømme pudses efter, da nogle af dem måske skal skiftes ud med nye og bedre. Når noget gammelt slippes, skabes der plads til noget nyt, derfor er det vigtigt at have tillid og bede ens engle om at sørge for at giv slip processen foregår nemt og glidende og huske at se fremad mod det nye som venter.

I den samlede energi er der power på, måske trækker man sig lidt ind i sig selv, prioritere alene-tid, fordi at energierne er så stærke, måske skal der ryddes op i noget gammelt eller der skal fokuseres ind på hvordan man bedst fuldfører de opgaver som man har valgt at have i dette liv. Og husk så kontakten til ens engle, husk at bede om hjælp og svar og vær åben for det som kommer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *