Den 2. April 2013

552371_440057652720229_2138594089_nDen 2. April 2013

2 handler om glæde og balance, den retter fokus på om man står godt, har fundet sit ståsted og følger sin vej. Indfølings og indlevelsesevnen er meget stærk, så man kan nemt leve sig ind i andre menneskers situation, men kan dog godt have list svært ved at stå fast i forhold til sit eget, da det er så nemt at se en situation fra flere sider og dermed kan give udfordringer med at vælge.

I energien udadtil så er der fokus på detaljer og fordybelse, derfor er tiden heller ikke til de store skridt, men mere at være tilstede i nuet og når man bevæger sig fremad, så sker det med gradvise fremskridt og et skridt ad gangen. Energien lærer os at bruge nuets kraft, være tilstede og sætte pris på det enkle og at prøve på at være et andet sted, vil blot lede til frustrationer og til at møde en mur som ikke kan forceres. Det er vigtigt at forstå energiens funktion, så man undgår at føle sig ramt på sin selvtillid, men i stedet husker at være tilstede i nuet.

I energien indadtil så har vi en powerenergi, den er udfordrende og vil gerne teste en på ens styrke og evne til at stå fast og være tro mod sig selv, derfor kan den godt sende modstand og bjerge der skal forceres. Den kan også betyde at man får behov for at være alene for at fordybe sig, vende sig indad for at finde forståelse, men også for at lade sig selv op. Da der er så meget power i energien så er det godt at få den brugt, det kan være på motion, oprydning eller at får styr på de opgaver som venter.

I den samlede energi så er der også fokus på dybde og detaljer, så det vigtigste er at være tilstede i nuet og prioritere den gradvise udvikling, et skridt ad gangen, så der er tid til at komme i dybden i detaljer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *