Den 3. April 2013

254460_568705096480642_603677313_nDen 3. April 2013

3 er meget målrettet og fokuseret, den har et godt overblik, er struktureret og så er den rigtig god til detaljer, se dem, forstå dem og få styr på dem. 3 er også meget beskyttende i energien, det beskytter det nære og ens nærmeste, så loyalitet og trofasthed hører til dette tal. På et dybere plan forener det visdom og viden.

I energien udadtil så er der fokus på forandring og nye ideer og impulser kan komme ind, nye veje og nye måder at anskue livet på. Kreativiteten er i top og det samme er lysten til at få luft under vingerne og mærke lysten til at være fri til at gøre det der føles rigtigt. Ens fokus er vigtigt, da energien følger den retning man ser og derfor er det bedst at se fremad.

I energien indadtil så har vi en stærk og vital energi, dynamisk og handlekraftig og så gør den en mere direkte af natur, man viser hvem man er og hvad man står for og så må andre acceptere det eller ej. Der er også god positivitet og optimisme i energin, man går efter det optimale. Og så kan man godt lide at have orden i sagerne så der en er vis perfektionisme i energien. En solenergi.

I den samlede energi så er der fokus på aktivitet og gang i den, også gerne på kommunikationsområdet. Især omkring nye tiltag og ideer som skal ud i lyset og prøves af.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *