Den 13. April 2013

64674_472161722843155_48494729_nDen 13. April 2013

13 er en kreativ forandringsenergi, den er omskiftelig og går sine egne veje, gør helst hvad den har lyst til og er samtidig meget frihedselskende, trives med luft under vingerne. Den er fuld af ideer og impulser, inspiration og input og er åben for nye veje og muligheder. Da den er omskiftelig skal man være opmærksom og være på forkant med der forandringer ens liv har behov for og være fremadrettet i sit fokus.

I energien udadtil så er der tempo på, energien giver bevægelse og aktivitet, mange bolde i luften og der er især fokus på kommunikation via ord og udtryk, at fortælle om meninger og standpunkter, at udtrykke den man er og det man står for. Da energien sjældent står stille så skal man selv sørge for at koble fra, finde ro til af afspænde sine energier og sit tempo.

I energien indadtil så er der fokus på balance, energien er følsom og svingende, letpåvirkelig men også fuld af glæde og kærlighed. Den giver en stærk indlevelses og indfølingsevne og retter fokus på om man har fundet sit ståsted i livet og føler man er på plads i sit liv. Det er bedst at undgå ekstremer i denne energi, blive i sit centrum for at holde balancen.

I den samlede energi så er energien åben, søgende og følsom, den giver behov for helhed og sammenhæng i livet og der skal være mening i det som man foretager sig.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *