Den 12. April 2013

29353_498981936786292_377524132_nDen 12. April 2013

12 er en energi som elsker at fordybe sig i detaljer, den er mest tilstede i nuet og vil man fremad i den så er det et skridt ad gangen, gradvist. Dens store fokus er at bygge energi op, derfor er det bedst bare at være i den og nyde nuet og de enkle liv, de små detaljer eller netop bruge den til at øve sig, får erfaring, blive dygtigere til det som man allerede laver. Vil man for meget i denne energi eller sætter man tempoet for højt så vil man blive bremset enten af indre eller ydre omstændigheder.

I energien udadtil så er der fokus på forandring, skift og nye veje, nye ideer kan komme ind og lysten til at der skal ske noget andet er oppe at vende, lysten til at anskue ting på en ny måde eller bevæge sig i en anden retning. Det kan også være at gøre noget andet, gribe noget an på en ny og utraditionel måde.

I energien indadtil så har vi en stærk, viral og dynamisk energi, den rummer solens energi, er positiv og optimistisk, men kan også gøre en mere direkte i sit udtryk og i sin væremåde. Energien er perfektionistisk på den måde at den går efter det optimale, kompromisser og halve løsninger er ikke interessante her. Man trives godt med orden i sagerne og styr på tingene.

I den samlede energi så er der fokus på aktivitet og kommunikation, kreativitet og fornyelse, samtidig med at energien holder sig mest i nuet, er tilstede og bygger energien op. Der er fokus på detaljer og det enkle liv.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *