Den 16. April 2013

602089_557862554231563_964594077_nDen 16. April 2013

16 har fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads for noget nyt, det kan være relationer der skal afklares, arbejdssituationer eller andet hvor man er kørt fast i en gammel rille. Desuden at have tillid til det som venter henne om hjørnet og den universelle kraft.

I energien udadtil handler det om en åben, grænseløs og ekstra sensitiv energi, den kan give mange muligheder, men også behov for ekstra beskyttelse. Det er vigtigt at lede energien i en optimal retning og undgå at sprede sig over for mange forskellige områder. Det kan være godt at bede om ekstra beskyttelse fra ens engle og obs på grænser, at sige til og fra.

I energien indadtil så handler det om kommunikation og aktivitet, der er fokus på andre, derfor er den god i rådgivnings og undervisningssituationer, den er stærk omkring detaljer og kan mestre mange bolde i luften. Energien er konstant i bevægelse.

I den samlede energi så er der fokus på nye tiltag, nye ideer og veje, fokus på forandring og skift, noget slippes og der skabes plads til noget nyt, gerne på kommunikationsområdet.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *