Den 17. April 2013

404530_555591581125327_286002000_nDen 17. April 2013

17 er en meget åben, grænseløs energi uden bremser, den kan åbne for alle muligheder men spreder sig også ofte i alle retninger, så man skal selv sørge for at lede den i den mest optimale retning. Energien kan gøre ekstra sensitiv, derfor er det også godt at være opmærksom på at sige til og fra, tage vare på sig selv. Desuden er det godt at bede om ekstra beskyttelse fra ens skytsengle.

I energien udadtil så er der power på, en Mars energi fortæller os at der er noget energi der skal bruges, hvad enten det er havearbejde, oprydning, fokus på opgaver der venter, eller mentalt arbejde. Energien kan også give lyst til at være alene, prioritere kvalitetstid med sig selv.

I energien indadtil så er energien omsorgsfuld og givende og der er gode healings-kræfter i den så er dette noget man arbejder med så kan dette forstærkes på denne dag. Der er også fokus på sansernes område, skønhed, farver, musik, nydelse og at have det rart.

I den samlede energi så handler det om forstærket kommunikation, ord og andre former for udtryk lægges der et ekstra plus på så hav fokus på en optimal og positiv energi. Rens også dig selv med hvidt lys og bed gerne om ekstra beskyttelse fra dine engle, da energien kan gøre os ekstra sensitive.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *