Den 19. April 2013

483658_569192536431898_984846834_nDen 19. April 2013

19 er en stærk, vital, handlekraftig, dynamisk solenergi med et strejf af mars i sig, den er positiv, optimistisk og går efter det optimale, derfor undgår den kompromisser og halve løsninger. Energien er også perfektionistisk og har det bedst med styr på tingene, orden i sagerne.

I energien udadtil så har vi det stærke bløde engletal som sætter fokus på vores vej og vores opgaver, samtidig med at den giver ekstra englehjælp, ekstra beskyttelse og ekstra kontakt, hvis man er åben for dette. Husk desuden også at bede dine engle om hjælp ved behov, da de ellers forholder sig rimeligt neutrale. Har du evner for at være vejleder eller vejviser vil disse forstærkes ekstra meget.

I energien indadtil så er energien meget åben, grænseløs og uden bremser. Der er mange muligheder i den, men den kan også godt sprede sig ud i alle retninger, så det er vigtigt selv at styre den i en optimal retning. Du kan blive ekstra sensitiv i energien, så vær obs på at sige til og fra, tage vare på dig selv og bed gerne dine engle om ekstra beskyttelse.

I den samlede energi er der tempo på, energien ruller derud af og det er vigtigt at være opmærksom på at følge glæden og skabe flow i sin energi, så det hverken går for hurtigt eller for langsomt.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *