Den 18. April 2013

309132_450248505034477_1752143937_nDen 18. April 2013

18 er en powerenergi, den er udfordrende og tester os gerne på vores styrke og vores evne til at stå fast, også når vi kommer i modvind eller møder modstand. Den gør at vi kan gå imod strømmen, hvis det er vores vej og at vi tør være alene, faktisk kan det være når vi er alene at vi lader os selv op eller henter værdifuld information i os selv. Det kan være vigtigt at få brugt energien, enten til at komme i bund med opgaver der venter eller få ryddet op hvor det er tiltrængt.

I energien udadtil der har vi en solenergi, stærk, vital og dynamisk, men også positiv og optimistisk. Det er en energi man nødigt går på kompromis i, man vil gå efter det optimale i alt hvad man rører ved og halve løsninger siger ikke en noget. Man vil trives bedst med at der er orden i sagerne, så der kan godt være noget perfektionisme i den.

I energien indadtil så er intuitionen stærk, der kan være fokus på den spirituelle verden og man kan være meget åben for at bruge det man får ned, især i forhold til andre mennesker og ens omverden. Der er også fokus på ord og udtryk, igen i forhold til andre mennesker. Energien giver behov for mening og dybde i livet og i hverdagen.

I den samlede energi så er energien åben og grænseløs, der er mange muligheder i den og ikke så mange bremser. Det er vigtigt i den at sige til og fra og tage vare på sig selv, da man både kan være ekstra sensitiv, men også have behov for ekstra beskyttelse.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *