22. April 2013

84786Den 22. April 2013

22 er et meget blidt engletal, men en enorm indlevelses og indfølingsevne, man kan forsvinde ind i andre og det er en balancekunst, idet at man jo helst ikke selv skal forsvinde. Derfor skal man være opmærksom på hvor og hvordan man giver ud af sin energi, at give den hvor den bliver værdsat og der er åbenhed for forandring.

I energien udadtil så er der tempo på, der kan være mange bolde i luften, aktivitet og stor fokus på kommunikation og udtryk via ord. Energien kan godt føles urolig, så det er vigtigt selv at sørge for at koble fra ved behov.

I energien indadtil så vokser frihedstrangen og lysten til luft under vingerne, plads til at arbejde med ideer og kreative projekter og nye impulser og inspiration kan dukke op. Er der behov for forandring i forhold til en selv, så er tiden god til at tage de første skridt i en god retning.

I den samlede energi så kan man have behov for at være alene, men også for at få brugt noget energi, komme til bunds med det man har fokus på.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *