Den 23. April 2013

539594_513996878659639_402010933_nDen 23. April 2013

23 er en aktivitets og kommunikationsenergi, den har gang i den, mange bolde i luften og dens særlige område er kommunikation i forhold til andre mennesker, at se andre via samtaler mere end at se sig selv. Det kan være undervisning eller rådgivning. Der er godt overblik i energien og sans for detaljer.

I energien udadtil så er der fokus på forstærket sansning og kommunikation, derfor skal man være opmærksom på om man tager andres energier ind i ens system, samler stemninger op fra ens omgivelser og tager dem ind i ens system. Derfor kan det være godt at bede ens engle om ekstra beskyttelse og få renset sine energier igennem med hvidt lys indimellem.

I energien indadtil så er der også tempo på, fokus på kommunikation, ord og udtryk, at formulere meninger, tanker og ideer ud. Der kan også være mange bolde i luften, mange aktiviteter og gøremål. Da energien kan give noget uro, (blæsevejr) så skal man selv huske på at koble fra, tage en pause ved behov.

I den samlede energi så har vi et stærkt og blødt engletal som giver os ekstra hjælp oppefra og ekstra kontakt, hvis vi er åbne for det. Kommunikationsenergierne er stærke i dag, så godt med en gensidig dialog til ens engle og husk at bede dem om hjælp ved behov.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *