Den 30. April 2013

300935_332076930220875_501028882_nDen 30. April 2013

30 er en meget målrettet og til tider hurtig energi, den har et godt overblik, sans for detaljer og er god til struktur og orden. Den er også loyal og trofast i forhold til det nære og ens nærmeste men skal nogle gange lige kigge nye områder og nye mennesker lidt an, før de bliver lukket ind i de mere private områder af ens liv. På et dybere plan forener den visdom og viden.

I energien udadtil så er der fokus på forandring og skift, nye veje viser sig, nye muligheder åbner sig og du opfordres til at bevæge dig ud i det nye i den retning som du ønsker. Energien vil under alle omstændigheder forandre, så det er bedst at gå efter de fremadrettede forandringer. Kreativiteten kan være stærk og der kan også være mange ideer og impulser der trænger sig på.

I energien indadtil så er der fokus på at være tilstede i nuet og vil man fremad så er det dog et skridt ad gangen, da man her også gerne skal have alle detaljer og dybden med, have sig selv helt med i det man gør og måden man er på. Det hjælper ikke at ville for meget, ting tager den tid som ting tager og der er fokus på at bygge op.

I den samlede energi så har vi en åben, intuitiv og søgende energi, den retter fokus på at være i og skabe en kærlig verden og har det bedst med at se sig selv som en del af en helhed, af noget større.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *