Den 29. April 2013

11016_513039702088690_2120554343_nDen 29. April 2013

29 er en følsom og powerfuld energi, den kan gøre os direkte af natur, men kræver også at vi finder en god balance og lærer at undgå for mange ekstremer i livet. Der kan være ekstra hjælp at hente i den, men man kan også blive udfordret for at lære sin styrke at kende.

I energien udadtil så er der fokus på detaljer, at komme i dybden og vil man fremad så sker det gradvis et skridt ad gangen, for at sikre at man har sig selv med. Har man for travlt vil energien bremse en, så man kan lige så godt være tilstede i nuet og lade energien bygge op til noget godt.

I energien indadtil så har vi det stærke bløde engletal som giver os ekstra hjælp og lærer os om vores evner som vejvisere og vejledere, lærer os at skabe kontakt med vores engle, en kontakt der går begge veje, så der er mulighed for tovejs kommunikation, hvis man er åben og klar til dette.

I den samlede energi så handler det om aktivitet, at have flere bolde i luften og kommunikation, men altså ikke så hurtigt et tempo, energien arbejder meget i nuet.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *