Den 1. Maj 2013

Bøgeskov Den 1. Maj 2013

1 er en stærk, vital, dynamisk og powerfuld energi, den er udadvendt og fuld af sol, den er handlekraftig, positiv og optimistisk, går efter det optimale i alt hvad den ser på. Derfor er den heller ikke god til kompromisser, den ved hvad den ønsker og går efter det og undgår helst de halve løsninger. Der er perfektionisme i energien og behov for orden i sagerne.

I energien udadtil så er det tid til at tage det roligt, der er fokus på at arbejde i dybden i detaljer og vil man fremad er det et skridt ad gangen, så man er sikker på at få det hele med. Energien handler om opbygning og er man tilstede i den og følger den, så bygger man noget godt op. Vil man derimod alt for meget og prøver at sætte for meget fart på, så glemmer man at være tilstede i nuet og vil derfor blive bremset, for at komme tilbage til sig selv. Fokus er i nuet.

I energien indadtil så kan der godt være tempo på, følelserne kan være letbevægelige og gå op og ned til tider, så der er det vigtigt at have fokus på at følge glæden i det man laver, da det skaber det bedste flow og dermed vil energien mere føles som rolige bølgebevægelser end at være i en rutsjebane. Følger man glæden ledes energien ind i en opadgående spiral, som kan løfte en meget, give en følelse af lethed. Undgå at være for meget i noget hvor glæden mangler da det kan køre ens energi i bund eller ind i en nedadgående spiral.

I den samlede energi så kan der være fokus på nye impulser, ideer og nye veje og muligheder kan åbne sig. Det kan også være tid til at se på hvilke forandringer ens liv har behov for og undersøge mulighederne.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *