Den 2. Maj 2013

406347_560819620602523_1390428497_nDen 2. Maj 2013

2 er tallet for balance, glæde og kærlighed, det har en stærk indfølings og indlevelsesevne, men har det bedst uden for store ekstremer. Der er stor fokus i tallet på at finde sit ståsted, der hvor man føler sig hjemme.

I energien udadtil så handler det om forandring og skift, nye veje åbner sig, nye impulser og ideer kan dukke op, nye muligheder som skal hjælpe en med at turde finde mod til at bevæge sig fremad, handle anderledes og sætte noget nyt i gang.

I energien indadtil så har vi det stærke bløde engletal som retter fokus på vores vej, vores opgaver og samtidig så giver den også ekstra hjælp til dem som er åbne for det. Der er god kontakt til engle i energien, hvis man er åben for dette og klar til det.

I den samlede energi så kan der være aktivitet, gang i kommunikationen og en del bolde i luften.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *