Den 11. Maj 2013

303630_10150992650160686_1950108146_nDen 11. Maj 2013

11 er det stærke, bløde engletal der retter fokus på vores vej og de særlige opgaver vi har fået tildelt. Ofte er det relateret til opgaver der handler om at være vejleder eller vejviser, så man enten skal hjælpe andre eller være med til at åbne for nye områder. Der er ekstra hjælp og beskyttelse at hente i energien, hvis man er åben for det og mulighed for ekstra stærk englekontakt.

I energien udadtil så  er der fokus på forandring, nye veje og muligheder åbner sig, nye ideer og impulser dukker op og kreativitet og inspiration kan øges. Er der behov for et skift eller forandring i forhold til ens vej, ens omverden og andre mennesker, er energien særdeles velegnet til dette. Der er det vigtigt at have sit fokus på det man ønsker, da energien følger fokus.

I energien indadtil så har vi også det stærke engletal som hjælper os i forhold til os selv, igen så kan det give ekstra englekontakt, hvis vi er åbne for det og fokusere på vores udvikling i forhold til at være en form for vejleder og vejviser, på at styrke vores evner og hjælpe os med at frigøre energi i vores indre. Husk der at bede ens engle om ekstra hjælp, rådgivning og beskyttelse for at gøre det nemmere.

I den samlede energi har vi en meget givende energi, den har fokus på healing, på at gøre en forskel for andre, men også på at fordybe sig i sansernes verden., nyde skønhed, farver, musik etc. Og altså stærk engleenergier inde i billedet med fokus på nye ideer og forandring.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *