Den 10. Maj 2013

295431_541501402534345_1198644664_nDen 10. Maj 2013

10 er en hurtig energi, den ruller derud af og det gælder ofte om at holde tungen lige i munden, da det til tider kan være svært at følge med. Ved at have fokus på glæde og på at følge ens flow, kan man undgå at den føles for rutsjebaneagtig, for meget og ned.

I energien udadtil så er der fokus på at bevæge sig et skridt ad gangen, den fokuserer gerne i dybden, i detaljer og prioriterer at være tilstede i nuet og nyde de enkle øjeblikke. Derfor nytter det ikke at ville en hel masse mere end energien er til, så vil den bare gå ind og bremse en.

I energien indadtil er der til gengæld igen tempo på, følelserne kan bevæge sig op og ned og være meget livlige, så det er godt at være ekstra opmærksom, så man undgår fornemmelsen af at være i en rutsjebane. Følg glæden og følg flowet for at skabe lethed i energien.

I den samlede energi så kan der være fokus på at gå nye veje eller prioritere nye ideer, og frihedstrangen, lysten til luft under vingerne kan være stærk.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *