Den 13. Maj 2013

8939_507948639264463_2143181477_nDen 13. Maj 2013

13 er en kreativ forandringsenergi, den har fokus på nye veje og nye muligheder, men det er vigtigt at vide hvor man vil hen i den, da den ellers kan være utilregnelig i de forandringer den skaber, den skal ledes i en optimal retning.

I energien udadtil så er der fokus på forstærket kommunikation, en energi der lægger et ekstra plus på ord og udtryk, derfor er det også vigtigt at sørge for at det er så optimalt og positivt som muligt, da dette så forstærkes. Energien kan gøre ekstra følsom og modtagelig i forhold til ens omverden, så derfor kan der også være behov for ekstra beskyttelse og evt at rense sin energi.

I energien indadtil så har vi også den kreative foranderlige energi, den kan give lyst til luft under vingerne, til at være fri til at gøre det man har lyst til. Den kan være fuld af ideer og inspiration, men også udfordrende i sin omskiftelighed.

I den samlede energi så kan der godt være noget tempo på, energien ruller og det kan følelserne også gøre og det er vigtigt at undgå stress og følge den retning som glæden går, for at skabe så meget flow som muligt og undgå at energien kører for meget op og ned.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *