Den 14. Maj 2013

1048_447201382005856_710865029_nDen 14. Maj 2013

14 er en aktiv energi, den er hele tiden i bevægelse og kan give mange bolde i luften. Det er også en stærk kommunikationsenergi, der er stor fokus på alle former for ord, det kan være tanker, ideer, meninger, følelser der udtrykkes.

I energien udadtil så er der fokus på at give slip, det kan være gamle handlemønstre der er oppe at vende, eller noget skal slippes i forhold til ens omverden og andre mennesker. Der er det vigtigt at øve sig i tillid, for når noget gammelt slippes, skabes der også plads til nyt. Og obergive sig til den overordnede styrende kraft.

I energien indadtil så har vi også en aktiv energi, igen er der fokus på kommunikation, ord og udtryk, det kan være tanker og følelser som skal udtrykkes. En bevægelig energi som godt kan give mange bolde i luften og man skal selv huske at koble fra, hvis der skabes for meget uro og forvirring.

I den samlede energi så holder energien sig i nuet og vil man fremad så sker det gradvist, et skridt ad gangen, da der er fokus på at bygge noget op. Energien arbejder også i dybden i detaljer.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *