15. Maj 2013

58797_490270831032244_1213429317_nDen 15. Maj 2013

En temmelig følsom dag 🙂

15 er en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, derfor er det bedst at anvende en optimal og positiv kommunikation, da det så er dette som forstærkes. Da man er meget følsom for andre menneskers og ens omgivelsers energi, kan der være behov for ekstra beskyttelse og rense ens system igennem.

I energien udadtil så har vi også en meget åben og grænseløse energi, den åbner for mange muligheder, men kan også sprede energien i mange retninger, så det er vigtigt at prioritere det optimale. Samtidig kan vi også være meget åbne og sensitive i energien, hvilket kan give behov for ekstra beskyttelse. Og ellers så nyd den åbne energi.

I energien indadtil så har vi også en forstærket kommunikationsenergi, den kan gøre os vældig sensitive og vi skal være opmærksom på vores kommunikation, så den ikke løber af sporet, men have fokus på at den er så optimal og positiv som muligt. Igen er vi generelt følsomme overfor vores omverden og andre menneskers energi, så ekstra beskyttelse og evt at rense vores system kan der være behov for.

I den samlede energi så har vi aktivitet, gang i den og kan have mange bolde i luften og altså rigtig meget fokus på ord og udtryk, det kan være tanker, ideer, følelser, meninger som skal udtrykkes. Men en yderst sensitiv energi.

♥♥♥

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *