Den 19. Maj 2013

imagesDen 19. Maj 2013

19 er en stærk, dynamisk, handlekraftig solenergi, den er direkte af natur men også positiv og optimistisk. Det er også en energi der betyder at man går efter det optimale, derfor er kompromisser og halve løsninger ikke så interessante.

I energien udadtil så bevæger vi os et skridt ad gangen, der bygges energi op og der er meget fokus på at være tilstede i nuet, så det dur ikke at have alt for travlt, da energien så kan bremse en. Husk også at bygge noget godt op, Det handler også om at have fokus på detaljer og dybde.

I energien indadtil så er der tempo på, det vil sige at følelserne kan være i bevægelse og ind imellem gå noget op og ned, så det er med at holde tungen lige i munden og balancere sin energi, skabe flow når der hele tiden er bevægelse. Følg glæden og undgå stress.

I den samlede energi så er der fokus på nyt, nye veje, kreativitet og forandring, så hav fokus på at skabe gode og optimale forandringer, gå efter det som giver mest glæde, det der er mest lyst til.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *