Den 20. Maj 2013

528966_217000858437323_2022126876_nDen 20. Maj 2013

20 er en blød og blid balanceenergi, der retter fokus på om vi har fundet vores balance, vores vej og vores ståsted i livet. Den er meget indfølende og der er også en del glæde i den. Fokus er ofte på andre.

I energien udadtil er der fokus på forandring, nye impulser og nye veje. Nye muligheder åbner sig for den som tør og kreativiteten kan også være god. Lysten til frihed og luft under vingerne, at kunne gøre det som man helst vil er også stærk.

I energien indadtil så har vi det stærke bløde engletal som giver os ekstra hjælp og retter fokus på vores opgaver som vejvisere og/eller vejledere, retter fokus på vores vej. Da den rummer ekstra hjælp, er det godt at trække ekstra på ens engle, skabe ekstra kontakt.

I den samlede energi så er der fokus på at give og hjælpe, men også sansernes område kan være stærkt påvirket i dag, ligeledes er healings-energien øget.

♥♥♥

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *