Den 23. Maj 2013

485970_568208819863603_1040629211_nDen 23 Maj 2013

23 er en kommunikationsenergi der har særligt fokus på andre, det vil sige at den er stærk indenfor rådgivning, undervisning mm. Den er aktiv, i bevægelse og kan give mange bolde i luften, men også behov for at koble fra indimellem.

I energien udadtil så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, det kan være gamle handlemønstre, det kræver en god portion tillid og overgivelse til den højere styrende kraft.

I energien indadtil så har vi en forstærker kommunikationsenergi som lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Derfor er det vigtigt med en optimal og positiv kommunikation, da dette så forstærkes. Energien kan gøre ekstra følsom for andre energier, så kan give behov for beskyttelse og renselse med hvidt lys, så man ikke ophober energi.

I den samlede energi så handler det om forandring, nye muligheder og veje, energien er kreativ, men også omskiftelig, så vær opmærksom på hvor du har dit fokus.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *