Den 22. Maj 2013

915EBD22023E43129DF424263C2733AB.ashxDen 22. Maj 2013

22 er et blødt og blidt engletal, dets energi er meget fin og kræver en god balance, da det er meget givende af natur og dermed også har sit fokus på andre. Det skal lære at give der hvor der sættes pris på dets kvaliteter og undgå at give der hvor der ikke er modtagelighed for forandring og kærlighed, for at undgå at miste sig selv.

I energien udadtil så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk og dermed er det vigtigt at arbejde på en optimal og positiv kommunikation, da det så er denne som forstærkes. Energien gør modtagelig for andre energier og for stemninger, så man kan have behov for at rense sin energi eller beskyttelse.

I energien indadtil så er der tempo på, en meget aktiv kommunikationsenergi, der kan give mange bolde i luften, den er konstant i bevægelse og er god til alle former for udtryk via ord, men det kan være nødvendigt at koble fra indimellem, hvis man føler uro eller forvirring. God til at udtrykke tanker følelser og ideer i. God til direkte kommunikation via ord.

I den samlede energi har vi også et engletal så stor hjælp at trække på til kommunikationsområdet, så husk at bruge energien og bede om den hjælp der er behov for, sig gerne tak. Fokus på ens vej og ens evner som vejleder og vejviser.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *