Den 26. Maj 2013

523151_420023728056955_909397110_nDen 26. Maj 2013

26 er en meget åben, grænseløs og bremseløs energi, hvis fokus samtidig er på andre, så man kan være meget god til at se andre og give til andre, se mulighederne, men skal også være opmærksom på at få sat sine grænser, sige til og fra, da man også kan være ekstra sensitiv og dermed også ekstra udsat. Så tag vare på dig selv, men vær åben for mulighederne og bed om ekstra beskyttelse ved behov.

I energien udadtil så har vi en stærk, dynamisk, vital og handlekraftig solenergi, den er positiv og optimistisk, men også kompromisløs, går efter det optimale og undgår helst de halve løsninger. Energien gør direkte af natur, man er som man er og det må andre acceptere eller ej.

I energien indadtil så er energien powerfuld og udfordrende, den kan både gøre handlekraftig men også vende indad, den kan være god til at gå ind og finde sin styrke og prioritere tid til sig selv, få sat grænser, både indvendig og udvendigt, sige til fra og samle energien, koncentrere den og få ryddet op.

I den samlede energi så kan der godt være noget tempo på energien, følelserne kan være i bevægelse og det er vigtigt at være opmærksom på at følge sig selv, i stedet for at følge andre og omgivelsernes pres, da dette kan give stress. Glæden bor i en selv, så følg den.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *