Den 27. Maj 2013

73076_449876061738388_788193259_nDen 27. Maj 2013

27 er på engang følsom og indadvendt, søgende og intuitiv og powerfuld og handlekraftig. Den udfordrer os på vores styrke, tester os i vores evne til at stå fast og turde gå vores vej også selvom den er anderledes. 27 har sit fokus på andre, ser andre bedre end sig selv.

I energien udadtil så har vi en følsom og blid energi, med en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre. Det er også et balancetal, så den spørger os om vi er på vores vej, har fundet vores ståsted og arbejder med det som giver os mest glæde. Undgå ekstremer.

I energien indadtil så har vi en stærk og vital energi, den går efter det optimale og er positiv og optimistisk, den kan både vende indad og stå alene og vende udad og handle. Den er påvirket af solens dynamiske energi og evner derfor at være social og i centrum.

I den samlede energi så er der et godt overblik, fokus på detaljer og energien er målrettet omkring det som er vigtigt.

♥♥♥

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *