Den 1. Juni 2013

60399_569172989767186_1203250827_nDen 1. Juni 2013

Ny måned, nye energier 🙂

1 er en stærk og vital energi, den er dynamisk, handlekraftig og powerfuld, en solenergi. Den er positiv og optimistisk, går efter det optimale og undgår helst kompromisser og halve løsninger. Den kan være perfektionistisk og trives bedst med orden i sagerne.

I energien udadtil så er der fokus på forandring og skift, energien er kreativ og fuld af ideer, men også frihedselskende, med behov for at gøre hvad den har lyst til. Den følger gerne nye veje, nye impulser men det er bedst at være fremadrettet i sit fokus, gå efter de optimale forandringer.

I energien indadtil så har vi et stærkt engletal, som giver ekstra hjælp at trække på og ekstra kontakt opadtil, hvis man er åben fo det og tør bede om hjælp. Der sættes ekstra fokus på ens evner som vejleder og/eller vejviser og hvis man har særlige opgaver som skal udføres.

I den samlede energi så har vi en givende healingsenergi, omsorgsfuld men også med fokus på sansernes område, sans for musik, nydelse, skønhed, farver, kunst, kreativitet etc, alt det som vedrører sansernes område.

♥♥♥
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *